Kerhot

Yhdistyksessämme toimii jäsenille tarkoitettuja useita kerhoja, joissa voit harrastaa ja tavata ystäviä. Älä jää yksin.

Yhdistyksen lukuisista kerhoista löytyy vaihtoehtoja sekä liikunnan, laulun, tanssin että monien muiden taitojen kehittämiseen ja aivan erityisesti iloiseen yhdessäoloon muiden samanhenkisten kanssa. Kerhoihin voit tutustua lähemmin sivupalkin kautta.

Jos haluat liittyä johonkin kerhoon, ota yhteys kerhon puheenjohtajaan. Häneltä saat tarkempia tietoja toiminnasta. Lähettäessäsi sähköpostia, vaihda () merkiksi  @

Tapahtumia kesällä:

10.7. 2019 Helen Schjerfbeckin syntymäpäivänä Maalikot järjestävät tapahtuman.

11.06.2019 Puistokonsertti Osmonpuistossa.

klo 18.00 Katajaiset

klo 19.00 Kelot

Syyskuun ajan Maalikoiden näyttely kolmen yli 90-vuotiaan kerholaisen kunniaksi Kauppahallissa Aniitta - kahvilassa.

Sysksyllä on suunnitteilla tilaisuus uusille jäsenille, jossa mm. jokainen kerhonjohtaja esittelee oman  kerhonsa toimintaa.

"Koko Suomi maalaa -tapahtuma ke 10.7. klo 10-16  Sorsapuisto, Tampere

Keskiviikkona 10.7. on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän kunniaksi kaikille avoin Koko Suomi maalaa -tapahtuma eri puolilla Suomea.  Tampereella paikkana on Sorsapuisto.

Koska työskennellään ulkona, on hyvä pukeutua päivän sään mukaisesti.   Mukaan voi ottaa omat eväät tai käydä välillä syömässä tai kahvilla läheisissä ravintoloissa/kahviloissa.  Sadesäällä on ilmeisesti mahdollista työskennellä Tamperetalon katoksen alla.

Tervetuloa paikalle piirtämään/maalaamaan/juttelemaan!"

Kansallispukujen tuuletuspiknik Osmonmäellä 5.8. Pukeudu kansallispukuun tai tule "siviilivaatteissa". Joka tapauksessa on mukavaa.