Digikerho

Haluaisitko oppia käyttämään paremmin sähköisiä laitteita ja palveluita?

Yhdistyksemme perustaa vuoden alusta uuden kerhon, Digikerhon. Kerhoon voivat osallistua kaikki digimaailmasta kiinnostuneet, jotka haluavat kehittää tietojaan ja taitojaan tietokoneen, tabletin tai älykännykän käytössä. Kerhossa tutustutaan keskustellen laitteisiin ja niiden ohjelmiin, ja palveluihin joita on sähköisesti saatavissa. Aiheet

Osallistujilla tulisi olla älykännykkä tai tietokone, ja perustaidot sen käyttämiseen.

Kerho kokoontuu joka toinen torstai, alkaen 16. 1. 2020 klo 13.30 yhdistyksen neuvottelutilassa, Kuninkaankatu 13b, 2. krs, Kokoomuksen ovikello. Kerhon vetäjinä toimivat Jalo ja Tarja Virkki.

Kerhon jäsenet saavat tarvittaessa myös henkilökohtaista neuvontaa.

Ilmoittautuminen kerhoon sähköpostilla jalo.virkki@outlook.com, myös puhelimella 045 78730745.