Kulinaarikerho
Kokoontuu
- kuukauden kolmantena tiistaina klo 17
- eri ravintoloissa. Ilmoitetaan erikseen
- vastaava Kaija Suvela, ksuvela@gmail.com , 0400 472 172
Päätimme tällä syys-kevätkaudella ottaa teeman ravintolavalintoihimme, sekä pisteyttää menut. Eli vetäjä ”määräsi” heti alkuun kaikkien ottamaan kuvat annoksistaan. Kuvien avulla, ehkä, on helpompi muistaa ensi keväänä annokset, kun annetaan pisteet ja valitaan kauden paras!
Tiistaina 20.5. klo 17 alkaen. Kulinaarikerhon kauden loppuhuipennus Lapin makujen lumoissa!
Päätämme kevään Euroopan kiertueemme lapinhenkiseen Ravintola Dabbaliin Lappland Hotels Tampereessa Yliopistonkatu 44
Alkuun meille tarjoillaan keittiön tervehdys ja talon leipää.
Pääruokina
- Päivän kasvis, puhtaista raaka-aineista koottu maukas annos tai
- Päivän kala, Pohjoisten tuulien mukanaan tuomaa hyisten vesien kalaa tai
- Poroa kahdella tapaa, suoraan Pohjoisten palkisilta, joista keittiö on luonut ylellisen annoksen omalla uniikilla loppusilauksellaan. Tämän enempää chef ei suostu avaamaan annoksia, joten mielenkiintoista...
Mukaan mahtuu 20 nopeinta, ilmoittautuminen alla olevasta napista, senioriapista, linkki myös WA-ryhmässä.
Kulinaarikerholaiset hakevat uusia makuelämyksiä erilaisista tamperelaisista ravintoloista. Me emme "pippuripihveihin" tyydy!
Kerhon vetäjä pyytää tarjouksia mielenkiintoisesta ravintoloista, ja toivomus olisi, että myös jäsenet antaisivat toivomuksia kohteista. Ihan huippuhintaisiin emme pyri, jotta mahdollisimman monella jäsenellämme olisi mahdollisuus osallistua. Mutta toisaalta, meitä eivät kiinnosta ”nakit ja muusi” tai ”mäkkärit”, haluamme nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta kaikessa rauhassa, kenties myös hyvän viinilasillisen kera!
Syömme yleensä kolmen ruokalajin menun, joissa useimmiten kaikille sama alku- ja jälkiruoka, pääruoka valinnainen, yleensä joko kala- tai lihavaihtoehto, joskus myös kasvis. Juomat kukin tilaa valintansa mukaan, ja jokainen maksaa ravintolassa itse omat laskunsa.
Senioreitten viikkotiedotteessa ilmoitetaan aika ja paikka, sieltä löytyy myös linkki ilmoittautumiseen, joka on ”pakollinen”, jos mukaan mielii. Eri ravintoloissa on erilaiset tilat, joten myös maksimimäärä osallistujia on ilmoitettu. Vaikka järjestelmä näyttää täyttä, jonoon kannattaa asettua, sillä lähes aina tulee peruutuksia.
Meillä on myös WA-ryhmä, johon voi halutessaan pyytää liittämistä ylläpitäjältä (Kaija Suvela, 0400 472 172). Tässä on epävirallisempaa viestintää teeman puitteissa, mutta myös tänne tulee ilmoittautumislinkki.
Luvassa siis rentoa meininkiä hyvässä seurassa, uusia makuelämyksiä ja mielenkiintoisia paikkoja, tule ihmeessä mukaan kerhoomme!