Kuorot

Yhdistyksellä on sekä naiskuoro Katajaiset, että mieskuoro Kelot. Kuoroilla on omia konsertteja kotimaassa ja ulkomailla. Kuorojen yhteinen, jo perinteeksi tullut konsertti on Ystävyydellä helmikuussa.

Naiskuoro Katajaiset harjoittelee Pyynikin seurakuntatalolla ( Pyynikin pappila), osoite Kisakentänkatu 18. Kuoroa johtaa Jussi Tamminen.

Kuoroon otetaan uusia laulajia koelaulun kautta. Kuorolaulusta kiinnostunut voi ottaa yhteyttä kuoron puheenjohtajaan tai tulla suoraan harjoituspaikalle.

Mieskuoro Kelot harjoittelee Pyynikin pappilassa, Kisakentänkatu 18. Kuoroa johtaa Jussi Tamminen.

Kuorolla on omia konsertteja kotimaassa ja ulkomailla. Jo perinteeksi tullut konsertti on Ystävyydellä helmikuussa.

Harjoituksesta 19.11.2018 Pyynikin pappilassa. Kuva Juhani Ahva

Tampereen kansallisten seniorien mieskuoro KELOJEN syysohjelmisto 2021:

Kuoroharjoitukset alkavat maanantaina 30.8.2021 klo 9.30 Pyynikin pappilassa (Kisakentänkadulla)

Kuoroa johtaa Jussi Tamminen ja kuoron esiintymistilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Sunnuntaina 26.9.2021 klo 18.00 Kirkkokonsertti Aleksanterin kirkossa. Tilaisuudessa esiintyvät kuorot: Kelot ja Katajaiset.

Maanantaina 20.12.2021 klo 14.00 Joululaulajaiset Tuomiokirkossa. Tilaisuudessa esiintyy Kelot-kuoro.