Kuorot

Yhdistyksellä on sekä naiskuoro Katajaiset, että mieskuoro Kelot. Kuoroilla on omia konsertteja kotimaassa ja ulkomailla. Kuorojen yhteinen, jo perinteeksi tullut konsertti on Ystävyydellä helmikuussa.

Naiskuoro Katajaiset harjoittelee Pyynikin seurakuntatalolla ( Pyynikin pappila), osoite Kisakentänkatu 18. Kuoroa johtaa Jussi Tamminen.

Kuoroon otetaan uusia laulajia koelaulun kautta. Kuorolaulusta kiinnostunut voi ottaa yhteyttä kuoron puheenjohtajaan tai tulla suoraan harjoituspaikalle.

Mieskuoro Kelot harjoittelee Pyynikin pappilassa, Kisakentänkatu 18. Kuoroa johtaa Jussi Tamminen.

Kuorolla on omia konsertteja kotimaassa ja ulkomailla. Jo perinteeksi tullut konsertti on Ystävyydellä helmikuussa.

Harjoituksesta 19.11.2018 Pyynikin pappilassa. Kuva Juhani Ahva