Maalikot kuvataidekerho

”Maalaamaton pinta on haaste ja värilaatikkoon mahtuu kokonainen   mahdollisuuksien maailma”.

Maalikot –kuvataidekerho tarjoaa yhdistyksemme jäsenille kuvataidetta, jota opitaan piirtäen ja maalaten öljyväritöitä, akvarelleja ja pastellikuvia. Tätä luovaa maalaamista harrastetaan viikottain ammattitaiteilijan opastuksella. Töiden aiheet ja työtavat ovat vapaasti valittavissa.

Retkeilemme myös maalauksellisissa maisemissa ja käymme tutkimassa eri taidenäyttelyitä. Parin vuoden välein ripustamme omia töitämme yleisön nähtäville.

Kerhomme on perustettu vuonna 1972 eli taiteilua on harrastettu jo 46 vuotta. Aktiivijäseniä on tällä hetkellä noin 20.  Mukaan mahtuisi uusia harrastajia.

Taiteellisena ohjaajana toimii Tarja Inkovaara

Kerho kokoontuu maanantaisin kello 11:00 Monitoimitalo 13, Satakunnankatu 13

Kerhonjohtaja:   Tuula Jokiharju, 050 3360 257   tuula.jokiharju()saunalahti.fi

Sihteeri:     Mirja Kauranen        050 5650250            mirja.riitta.kauranen()gmail.com