Jäsentilaisuudet

Yhdistys järjestää kaikille avoimia yhteistilaisuuksia, joissa on mielenkiintoisia esityksiä tai ajankohtaisia henkilöitä kertomassa kiinnostavista aiheista.

Tilaisuuksien tiedot löytyvät viikkotiedotteesta, Aamulehden sunnuntainumerosta Menot-sivulta, sekä Ikälisä-lehdestä.


Isänmaallinen iltapäivä

Isänmaallisessa iltapäivässä vietetään itsenäisen Suomen syntymäpäivää. Iltapäivä on vanha perinne, jossa juhlitaan itsenäistä Suomea ja onnitellaan iäkkäitä yhdistyksemme jäseniä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yhdistyksemme jäsenille.
Jos olet täyttänyt tänä vuonna 80, 85, 90 tai yli 90 vuotta, haluaa yhdistyksemme onnitella Sinua ruusulla tässä juhlassa. 

Juha Salonen on uusi kunniapuheenjohtaja

Kokouksen puheenjohtaja Marja Kujansuu ojensi yhdistyksen onnittelukukat uudelle kunniapuheenjohtajalle.

Tampereen kansallisten senioreiden kevätkokous 11.03.2020 kutsui uudeksi kunniapuheenjohtajakseen aktiivijäsenen ja entisen puheenjohtajansa Juha Salosen. Oikeustieteiden lisensiaatti ja kauppatieteiden tri Juha Salosella on mittava ja ansiokas ura sekä työelämästä, että senioritoiminnasta Tampereen yhdistyksessä. Se on käsittänyt lukuisia luottamustehtäviä, eikä vähiten toimiminen yhdistyksen varapuheenjohtajana, sihteerinä ja 5 v. puheenjohtajana. Senioriliiton tasolla Juha on toiminut liittovaltuustossa, toimikuntatyössä ja useasti liittokokousedustajana. Yhdistyksen edustajana hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä myös kaupungin organisaatiossa, mm vanhusneuvostossa. Kiitospuheenvuorossaan Juha lupasi, että työ Tampereen senioriyhdistyksen hyväksi jatkuu.