Bridge ja Canasta

Bridgekerho

Tampereen Senioribridge kokoontumispaikka Svenska klubben i Tammerfors,  Tuomiokirkonkatu 21, sisäänkäynti Otavalankatu 9 porttikäytävästä.

Senioribridgen peli-iltapäivissä käy keskimäärin 14-17 paria eli pelaavia pöytiä on useimmiten 7-8. Pelaamme yleensä 22-24 jakoa. Pelimaksu on 8 euroa/kerta tai 40 euroa/lukukausi.

Lisätietoja antavat puheenjohtaja Riitta Koskinen,  050 5969152, rinkeli.koskinen@gmail.com sekä pelinjohtaja Riitta Salvén, 050 5404916

Canasta

Keskiviikkoisin Ratinan stadionin kahviossa, Ratinan rantatie.

Peli on hauskaa, seura mukavaa ja keskustelu vireää. Ja  mikä parasta, Canastan avulla pidät dementiankin loitolla.

Opit Canastan yhdellä pelikerralla. Mikäli et ole koskaan aikaisemmin pelannut Canastaa, opastamme sinut pelin saloihin.

Lisätietoja tarvittaessa: Marjatta Sippola 050 366 4824 marjattasippola@gmail.com

Tervetuloa mukaan