Juhlia

Yhdistyksen 35-vuotisjuhla 1.10.2010 toimistolla

Kunniapuheenjohtajamme Erkki Mäkinen ja vaimo Aila Mäkinen.
Pirkanmaan Kansallinen Senioripiiri, Martti Murotie ja Martti Lahtinen. Puheenjohtajamme Piippa Jumppanen ja vara Raimo Sillanpää.
Aktiiviset yhdistyksen toimijat Anna-Liisa ja Kyllikki Korpiniemi.
Pirkanmaan Kokoomuspiirin toiminnanjohtaja Jari Porrassalmi ja kanslisti Silpa Forsman.
Kakku oli komea ja maistui todella hyvältä. Inga Saraste ja Anneli Murto hoitivat kahvitusta.
Kahvilla kävi päivän mittaan kunnioittava määrä jäseniä ja yhteistyökumppaneita.

Yhdistyksen 45-vuotisluhla risteillen 24.9.2016

Tästä se hauska juhlamatka alkaa, Tampereen Keskustorilta
Laivalla saimme aluksi "pientä iltapalaa".
Marja Kujansuu kohottaa maljan meille.
Pirkko Punkari, Marja Civill, -- ja Antti Punkari kohottivat maljansa 45-vuotiaalle yhdistyksellemme.
Juha Salonen sai liiton kultaisen ansiomerki, jonka ojensi Marja Kujansuu.
Hieno saavutus vaatii kunnon halauksen.
Illalla yökerhossa oli valinnan paikka. Karaokelaulajat Juha Salonen, Jalo Virkki miettivät hyvää kappaletta. Tuulikki Salonen, Raimo Sillanpää ja Tarja Virkki ovat makutuomareina.
Marja Civill laulaa kuin tähti.
Istuminen vaatii tuolijumppaa. Saara Jantunen huolehtii, että heräämme kuuntelemaan.
Piirin koulutussihteeri Rainer Hirvonen.