Tietoa meistä

Yhdistys on perustettu 12.10.1971 ja jäseniä on yli 800 henkilöa.
Sillä on oma toimisto Kuninkaankatu 13 B Tampere ja se on avoinna maanantaisin ja tiistaisin kello 10:00 - 13:00. Sitä hoidetaan vapaaehtoisin talkoovoimin. Puhelinnumero on 0400 193 558.
Jäsenmaksu vuonna 2019 on 30 euroa.
Meillä on oma tiedotuslehti, Ikälisä, joka ilmestyy 3 kertaa vuodessa.  Siihen kaivataan mainoksia, koska senkin talous pyörii yhdistyksen vapaaehtoisten varassa. Mainokset lähetetään päätoimittaja Raimo Sillanpään sähköpostiin caput@elisanet.fi
 Lisäksi tiedotusta hoidetaan sähköpostilla heille, jotka ovat sähköpostiosoitteensa antaneet.

Toiminnastamme

Toimintamme pääosan muodostavat avoimet jäsentilaisuudet ja kerhot, jotka ovat tarkoitetut jokaiselle jäsenelle. Edellytämme, että kerhoihin voivat kuulua ainoastaan jäsenmaksunsa hoitaneet jäsenet. Joten liity jäseneksi, jos haluat harrastaa mieleistäsi asiaa.
Teatteriesitykset ja retket ja matkat  ovat suosittuja jäsenien palvelumuotoja.

Historiaa

Näin pitkään toiminta-aikaan mahtuu paljon erilaista ja mielenkiintoista tapahtumaa.
 Olemme järjestäneet useita valtakunnallisa kulttuuritilaisuuksia ja tapahtumia mm. vuonna 2006 liittopäivät.
Liiton hallintoon ovat yhdistyksemme jäsenet osallistuneet aktiivisesti mm. nykyinen puheenjohtaja Anneli Taina on jäsenemme.
Pirkanmaan piirin toimintaan olemme osallistuneet aktiivisesti järjestämällä erilaisia tapahtumia ja toimimalla ektiivisesti piirin hallinnossa.
Tampereen eläkeläisjärjestöt tekevät yhteistyöta eri alueilla edunvalvonnasta kulttuuririentoihin.