Teatteria Tampereella

Liput varataan toimistosta ja maksetaan tilille
FI25 4102 0010 7633 43 kuukautta ennen näytöstä viitenumeron kera.

Huomaa, että yhdistyksen tilinumero on vaihtunut.

Liput ovat noudettavissa noin kaksi viikkoa ennen näytöstä. Aamulehden menovinkkipalstalla on sunnuntaisin tieto, milloin lippuja voi noutaa.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Yhdistyksemme pankki ja tilinumero on. Pankki on Oma Säästöpankki.

Tilinumero on FI25 4108 0010 7633 43

Huomaa, että tilinumero on vaihtunut

...........................................................

Tamperelaista teatteritarjontaa 2019 Kevät

Sunnuntai 10.2.2019 kello 14:30

Rakkauskirjeitä

Andrew ja Melissa ovat lapsuuden ystäviä, jotka pitävät yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista. Rakkauskirjeitä on Pulizer-palkittu näytelmä, jonka rooleihin astuvat nyt Suomen rakastetut ja lahjakkaat näyttelijät Seela Sella ja Esko Roine. (Näytelmää ovat maailmalla esittäneet mm. Elisabeth, Gerard Depardieu, Mia Farrow; Tom Hanks ja Mel Gibson.)
Käsikirjoitus: A.R. Gurney.

Rooleissa : Seela Sella ja Esko Roine

Peruslippu 44€/ viite 5018

Tampereen työväen teatteri Suuri näyttämö

Lauantai 16.02. klo 13

Myrsky

Maaginen tarina vallasta, rakkaudesta ja muista luonnonvoimista Vallasta syösty mies on hautonut kostoa jo kauan. Ja viimeinkin kohtalo toimittaa viholliset hänen mahtinsa ulottuville. Yhdessä henkipalvelijoidensa kanssa Prospero loihtii esiin vihollistensa pahimmat painajaiset. Vallanhalun, viinan ja rakkauden sekoittamat haaksirikkoiset tempautuvat pyörteeseen, jossa narrit muuttuvat kuninkaiksi, kuninkaat narreiksi.

Kun kosto ja hulluus etenevät, huomataan, että kaikki voimat eivät komentoa tottele. Muuttuuko viha armoksi ja rakkaudeksi. TTT:n tuore tulkinta sijoittuu ihmisen ja luonnon välisen valtataistelun viimeisiin erään, ilmastonmuutoksen aikaan.
Rooleissa mm. Pentti Helin, Jaana Oravisto, Maija Lang, Saska Pulkkinen, Verneri Lilja, Jyrki Mänttäri, Samuli Muje, Aimo Räsänen.

Ohjaus Tiina Puumalainen

Lippu 43€/ viite 5089

Tampereen työväen teatteri

Tämä on ryöstö

lauantai 9.3.2019 kello 13:00

Jos haluat nauraa ja yllättyä, tämä kannattaa katsoa.

Näytelmä, joka menee pieleen -tekijöiden uusin hittikomedia nyt Suomessa.

On kesä 1958. Tammerkosken pankin suojissa on mittaamattoman arvokas timantti. Pakojalalla oleva roisto aikoo kähmiä timantin itselleen. Hänen apunaan on vähemmän välkky apuri, viekas tyttöystävä- ja huoltomies. Komedian rullatessa joutuu parkin hieraisemaan silmiään. Kuka on kuka ja kuka pettikään ketä?

Rooleissa Petra Ahola, Heidi Kiviharju, Janne Kallioniemi, Verneri Lilja, Samuli Muje, Saska Pulkkinen, Tommi Raitolehto, Tom Lindholm, Puntti Valtonen, Juulianna Mäkelä, Osku Ärilä.

Ohjaus Tommi Auvinen

Lippu 43€/ viite 5063

Torstai 04.04.klo 14.30

Sademies

Charlien elämä pyörii rahan, autojen ja menestyksen ympärillä. Isän kuoltua hän uskoo pääsevänsä miljoonaperintöön käsiksi. Yllätys onkin melkoinen, kun isä on testamentannut omaisuutensa Charlien autistiselle, laitoksessa asuvalle veljelle, jonka olemmassaolosta hänellä ei ole tietoakaan.

Veljesten tutustumisesta syntyy yllättävä kasvutarina, jossa punnitaan, mitä on ystävyys, luottamus ja rakkaus. Sademies on koskettava ja hauska tarina itsensä löytämisestä, erilaisuudesta ja erityisyydestä. Neljä Oscar-palkintoa voittanut elokuva nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa näyttämösovituksena.

Rooleissa: Lari Halme, Risto Korhonen, Matti Hakulinen, Arttu Ratinen, Anna Ackerman, Petra Heinänen.

Ohjaus Georg Malvius

Lippu, hintaryhmä B 37€/ viite 5034

Tampereen Komediateatteri Päänäyttämö

26.4.2019 klo 14

Jukka Puotila show

Hekotusta ja tyylikkäitä iskuja vyön ylle ja alle Jukka Puotilan lisäksi nähdään kymmeniä erilaisia henkilöhahmoja. Puotila loihtii näyttämölle katsojien iloksi perinteisiä hahmoja, mutta myös monia tämän hetken kuumia nimiä pintajulkkiksista politiikkoihin.

A-luokan lippu, sisältää vaatesäilytysmaksun 38€/ viite 5128

B-luokan lippu, sisältää vaatesäilytysmaksun 33€/5144

Syksy 2019

Torstai 31.10. klo 14.30

Musikaali

Notre Damen kellonsoittaja

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon samannimiseen romaaniin. Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut hirviö. Hän piileskelee katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa hänen elämänsä ikiajoiksi.

Rooleissa: mm. Petrus Kähkönen, Josefin Silen, Ilkka Hämäläinen, Lari Halme, Antti Lang, Risto Korhonen, Ville Mäkinen, Pia Piltz, Helena Rängman

Kamarikuoro Tampere Cappela, Suomen Teatteriopiston opiskelijoita

Ohjaus Georg Malvius