Teatteria Tampereella

Liput varataan toimistosta ja maksetaan tilille 
FI25 4102 0010 7633 43 kuukautta ennen näytöstä viitenumeron kera.

Huomaa, että yhdistyksen tilinumero on vaihtunut.

Liput ovat noudettavissa noin kaksi viikkoa ennen näytöstä. Aamulehden menovinkkipalstalla on sunnuntaisin tieto, milloin lippuja voi noutaa.

Syksy 2019

Tampereen työväen teatteri

La 5.10. klo 13

Eino Salmelaisen näyttämö

YHTÄ MATKAA

Vanha nainen ( Seela Sella) ja keski-ikäinen mies ( Puntti Valtonen) kohtaavat junassa. Toinen on matkalla häihin, toinen hautajaisiin. Toinen haluaa keskustella, toinen on torjuva. Pitkän matkan jälkeen ennakkoluulot haihtuvat ja vastarinta murenee. Kahden ihmisen elämäntragediat purkautuvat tarinoiksi, joiden kautta toisilleen vieraat löytävät tien ennakkoluulojensa ryteikön läpi.

Poikkeuksellista reittiä kulkevaa matkaa ohjailee ja kommentoi kaikkitietävä, mystinen konduktööri (Safka Pekkonen). Tapahtumia myötäilevä laulu taivaltaa läpi esityksen pohtien matkustamista ja elämää.

Lippu 32€/ viite 5160

Tampereen teatteri

Päänäyttämö

Torstai 31.10. klo 14.30

NOTRE DAMEN KELLONSOITTAJA

Notre Damen kellonsoittaja perustuu Disneyn animaatioelokuvaan ja Victor Hugon romaaniin.

Musikaali kertoo rohkeudesta ja sorrosta, vihasta ja rakkaudesta- taistelusta paremman maailman puolesta. Sen jännittävät ja mukaansatempaavat tapahtumat sijoittuvat 1400-luvun loppupuolen Pariisiin.

Kellonsoittaja Quasimodo on hyväsydäminen mutta epämuodostunut olento. Hän piileskelee katedraalin suojissa, sieltä koskaan poistumatta. Yksi päivä muuttaa hänen isäntänsä arkkidiakoni Claude Frollon, oikeudentuntoisen mustalaistyttö Esmeraldan ja urhoollisen kapteeni Phoebuisin elämät ikiajoiksi.

Ohjaus: Georg Malvius

Rooleissa mm.: Petrus Kähkönen, Josefin Silen, Ilkka Hämäläinen, Lari Halme, Antti Lang, Risto Korhonen, Ville Mäkinen, Pia Piltz, Helena Rängman

Kamarikuoro Tampere Cappella, Suomen teatteriopiston opiskelijoita

Liput A-ryhmä 83€/ viite 5047

Liput B-ryhmä 69€/ viite 5102

Tampereen komediateatteri

La 16.11. klo 14

VILPITÖN MIELI

” Myin Suomen täyteen väärennettyä taidetta”

on tositapahtumiin perustuva hulvaton seikkailu, jossa väärennetyn taiteen myynnillä leveästi elänyt Jouni valloittaa koko etelä- Suomen. ” Suomalaiskodit ovat täynnä väärennöksiä. Niitä on niin paljon, että pahaa tekee”. Tätä Jounin uskomatonta tarinaa ei olisi kirjoitettu ilman lempääläläistä taiteilijaa, jonka siveltimistä lähtivät Haloset, Scherfbeckit, Gallen- Kallelat, Särestöniemet Ja Edelfeltit. Ja Jouni teki kauppaa.

Rahaa tulee ovista ja ikkunoista, taide vaihtaa omistajaa parkkipaikoilla. Ateneum jakelee löyhästi aitoustodistuksia, naiset vaihtuvat, vauhti on kiihtyy, kunnes koittaa hiljaisuus. Uskomatonta mutta totta!

Rooleissa: Jani Karvinen, Petra Karjalainen ja Ola Tuominen

Lippu 34€/ viite 5225, sisältää narikkamaksun.


Tampereen teatteri

La 30.11. klo 14.30

Frenckell-näyttämö

ELLING

Draamakomedia arjessa selviytymisen ankaruudesta

Elling on hieman erikoinen aikamiespoika, joka äitinsä kuoleman jälkeen joutuu hoitoon psykiatriseen sairaalaan. Huonetoverikseen hän saa itsetuhoisen Kjell- Bjarnen ja miesten välille syntyy omalaatuinen ystävyys.

Miesten ystävyys joutuu todelliseen tulikokeeseen, kun toverukset muuttavat kaupungin tukiasuntoon. Nuoren sosiaalityöntekijän tukemina he opettelevat käymään kaupassa ja tavallista elämää.

Hahmoissa näkyy ahdistus ja pelot, mutta toisaalta asiat vapauttavat nauramaan elämän alituiselle ankaruudelle.

Ohjaus: Henri Kapulainen

Rooleissa: Johannes Korpi-Jaakko, Antti Tiensuu, Eeva Hakulinen ja Kirsimarja Järvinen

A-lippu 37€/ viite 5186

B-lippu 32€/ viite 5209