Retket ja matkat

Yhdistyksemme matkat suunnittelee yhdessä matkatoimiston kanssa matkailutoimikunta:

Mailis Appelström, matkavastaava
050 561 1374 mailis.appelstrom()gmail.com

Brita Lamminen
044 558 6193 brita.lamminen()saunalahti.fi

Retket ovat matkailutoimikunnan yhdessä vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa suunnittelemia.

Matkailutoimikunta suosittelee matkavakuutusta, yhdistyksellä ei ole ryhmävakuutusta.

Ilmoittautumisajat retkille ovat sidottuja konsertti- ja teatterilippujen varausaikojen päättymiseen.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

H E I   S E N I O R I
Kesä on parhaimmillaan, mutta olemme jo suunnitelleet tulevaa syksyä Matkailutoimikunnassa.
Plakkarissamme on kolme kohdetta Teille tarjottavaksi ja osallistuttavaksi.

Teatterimatka Raumalle torstaina 14.11.2019
katsomaan näytelmää  MYYDÄÄN 3 H + KEITTIÖ
Näytelmä   kertoo siitä, miten haastavaa on päästä irti menneestä ja elää nykyhetkessä. Näytelmän on kirjoittanut Tanhupallonakin tunnetuksi tullut Kiti Kokkonen.

Ennen esitystä lounastamme klo 12.00 Villa Talbossa. Paikka on hieno pitsihuvila meren rannalla. Talbon buffet on täynnä erilaisia herkkuja.. Näytös alkaa klo 14.00 . Matkalla on lyhyt tauko Huittisten Härkäpakarissa.
Koko lysti teatterilippuineen, matkoineen ja lounaineen kustantaa 70 euroa.
Lähempi esittely on vielä tulevassa Ikälisässä.

Päiväretki Helsinkiin 16.10.

Loppuunmyyty

Tutustutaan keskuskirjasto OODIIN  oppaiden johdolla.
Lisäksi tutustumme taidemuseo AMOS REXIIN opastetulla kierroksella.
Mahdollisesti tutustumme myös Uspenskin katedraaliin.
Lounaspaikkana on Ravintola Pääposti.
Tämän matkan hinta on 63 euroa.
Tarkempi  ohjelma on myös seuraavassa Ikälisässä.

Matka Joulumarkkinoille Tarttoon 13.-15.12.

Perinteiset Raatihuoneentorilla ja sen välittömässä läheisyydessä järjestettävät joulumarkkinat on suosittu tapahtuma.
Majoittuminen on  kahden hengen huoneissa hotelli Dorpatissa (2yötä).
Matkan hinta on vain 215 euroa hengeltä sisältäen laivamatkat Tallinkin nopeilla laivoilla, hotellimajoituksen, aamiaiset hotellissa, bussikuljetuksen (sama bussi koko ajan mukana), opastetun kierroksen TARTOSSA.

Kyselyt  ja ilmoittautumiset Mailis Appelström 0505611374, mailis.appelstrom@gmail.com

Kaikki matkat maksetaan suoraan vastuulliselle matkanjärjestäjälle: Tilausliikenne Timo Tuomisto, tilinumero FI16 5070 0420 0194 10