Retket ja matkat

Matkatiimi

Yhdistyksemme matkat suunnittelee yhdessä matkatoimiston kanssa matkailutoimikunta:

pj. Erkki Salokangas
0400 627 026  erkki.salokangas()gmail.com

Brita Lamminen
044 558 6193 brita.lamminen()saunalahti.fi

Mailis Appelström
050 561 1374 mailis.appelstrom()gmail.com

-------------------------------------------------------------------------

Retket ovat matkailutoimikunnan yhdessä vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa suunnittelemia.

Matkailutoimikunta suosittelee matkavakuutusta, yhdistyksellä ei ole ryhmävakuutusta.

Ilmoittautumisajat retkille ovat sidottuja konsertti- ja teatterilippujen varausaikojen päättymiseen.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Seuraavat matkat varattavissa nyt:

24-26.4.2019 Päivä Tukholmassa, Helsingin kautta vain 95€/hlö, sis. bussikuljetukset Helsinkiin ja retket Tukholmassa, sekä yhden tai kahden hengen hyttipaikan.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy

14.5. 2019 Hinta 58€ Seitseminen, Kovero ja Anne Mattilan taidekahvila, hieno kevätretki, joka sisältää pääsymaksut, iertoajelut lounaan, kahvit ja mukavaa seuraa.
Vastuullinen matkanjärjestäjä T.Tuomisto Oy

14.6. 2019 Ilmajoen musiikkijuhlat Aino Ackte ooppera 163€ Sisältää kuljetukset kiertoajelun, A-katsomon liput, lounas ja kahvit.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy

****************************************
Senioripiirin kevätmatka Slovenia-Kroatia 15.-20.5.2019 Tarkemmat tiedot matkaohjelmineen näet Pirkanmaan piirin sivulta.

***************************************************