Retket ja matkat

MATKAILUTOIMIKUNTA TIEDOTTAA

Olemme siirtyneet pari vuotta pandemian aiheuttamien rajoitusten jälkeen ”uuteen normaaliin” ja tarjoamme teille ensi kesälle paria päiväretkeä.

Maaliskuun alussa pidetyssä matkailutilaisuudessa kartoitimme paikalla olleiden kiinnostusta ehdottamiimme retkiin (n. 10 kpl). Eniten kannatusta saaneet päiväretket valitsimme toteutettavaksi.

Vierailu Laukon kartanossa 15.6.2022

Lähtö klo 10.00 Tampereen Vanhan kirkon pysäkiltä

Tutustutaan Laukon kartanoon, suuren suomalaisen historiakartanon kiehtoviin vaiheisiin historioitsija FT Liisa Lagerstamin seurassa.

Kartanon rouvan kanssa jatkamme tutustumista Suomen tunnetuimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan Marjatta Tapiolan Kallot-näyttelyyn.

Päärakennuksessa ihailemme taidehistorian ikonin Kauko Lehtisen maalauksia ja piirustuksia sekä tutustumme Heikki Marilan maalauksiin Viljamakasiinissa.

Lounas klo 13 Teemu Korkalaisen Laukko-ravintolassa, kartanobuffet, josta löytyy runsaan alkuruokapöydän lisäksi lämpimät pääruuat sekä kahvi/tee pienen makean kera.

Ruokailun jälkeen on aikaa katsoa Moosa Myllykankaan, Tapani Kokon ja Viljami Heinosen näyttelyt.

Kartanopuodissa voi tehdä ostoksia mm. Laukon omia kirjoja, koruja, herkkutuotteita, posliineja, lasia ja ruukkuja.

Noin klo 15.30 lähdemme kotimatkalle ja Tampereelle saavumme n. klo 16.30.

Matkan hinta: 76€, hinta sisältää asiantuntijaopastukset, näyttelylipun, buffetruokailun ja bussikuljetukset. Hinta edellyttää 35 henkilön ryhmää.

Jäsenten toiveena oli myös, että paluumatka olisi laivalla. Luovuimme siitä korkean hinnan vuoksi, yli 70€per henkilö, se olisi tilausristeily vain meille, reittiliikennettä sinne ei ole kuin iltakonsertteihin.

Retki Sappeen kesäteatteriin 2.8.2022 klo 14.00

Tango Dàmore, Eino Grönin värikäs elämä Heikki Paavilaisen ohjaamana.

Myös maestro itse nähdään näyttämöllä.

Esitys on elämänmakuinen ja lämminhenkinen rakkaustarina kauniin lauluäänen omaavasta reposaarelaisesta painijapojasta, jonka kohtaloksi tulikin olla osa suomalaista iskelmämusiikin historiaa.

Hinta 54 €/hlö, sisältää kuljetuksen linja-autolla, musikaalilipun ja väliajalla kahvin ja pullan.

Matkailutoimikunta suunnittelee yhdistyksemme matkat  yhdessä matkatoimiston kanssa:

Mailis Appelström, matkavastaava
Eija Railanmaa
Pirjo Peltoniemi

Matkailutoimikunta suosittelee matkavakuutusta, yhdistyksellä ei ole ryhmävakuutusta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen matkoille

Mailis Appelström, mailis.appelstrom@gmail.com, 050 561 1374  ja