Retket ja matkat

SAARISTOKIERROS MERELLISISSÄ MAISEMISSA 13-14.8.2024

Lähde nauttimaan upeista maisemista Turun saaristokierroksella.

Lähtö 13.8. klo 8.00 kohti Paraisia. Perillä saamme oppaan ja vierailemme Kuusiston linnanraunioilla. Lounaan nautimme Paraisten omalla viinitilalla, jonka jälkeen tutustuminen vanhaan Malmiin ja keskiaikaiseen kirkkoon sekä käynti Nordkalkin avolouhoksen näköalatasanteella. Nauvossa tehdään kierros venesatamassa ja kirkonkylällä.

Majoituspaikkaan saavumme noin klo 17.00., jossa illallinen klo 18.30.

14.8. klo 8.00 aamiainen, sitten lautalla Korppooseen, jossa kiertoajelu, jatketaan tutustumaan Houtskäriin.

Lounas lauttasatamassa klo 13. Sen jälkeen siirrytään lautalla Iniön Daleniin, jossa on kiertoajelu, edelleen lautalla Kustaviin. Siellä tutustuminen savi- ja kynttiläpajaan ja iltapäiväkahvit.

Kotimatka alkaa klo 17.30, Tampereelle saavutaan n. klo 20.30.

Matkan hinta: 285.00 €, hinta sisältää matkaohjelmassa mainitut palvelut; kahden päivän opastuksen, sisäänpääsymaksut, lauttamaksut, 2 x lounas ja iltapäiväkahvit, illallisen ja majoituksen aamiaisella kahden hengen huoneissa Nauvon hotellitason majapaikassa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 38.00 €.

Hinta edellyttää vähintään 30 henkilön ryhmää.

Ilmoittautuminen: mailis.appelstrom@gmail.com tai puh 050 5611374 tai alla olevalla linkillä viimeistään 3.7.

Maksut Liikennöitsijä Tuomiston tilille: FI16 5070 0420 0194 10, 11.7 mennessä.

Matkaterveisin Mailis Appelström, Tampereen kansalliset ry.

Kesäretki 12.6.2024

Lähde mukaan Tampereen kansallisen senioreiden kesäretkelle ke 12.6.24 Anne Mattilan taidekahvilaan, Lind's kök kasvihuoneravintolaan ja Kristiinankaupunkiin.

Ilmoittautuminen:

8:00 lähtö (12.6.24) Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Bussi-Manninen Oy
1. Anne Mattilan taidekahvila, paikan esittely, kahvit suolaisen piirakan ja salaatin kera, omatoimista aikaa kierrellä taidepolulla ja näyttelyissä.
2. Richard Sigg lohkokasvihuoneilla vierailu, mahdollisuus ostoksiin.
3. Lounas kasvihuoneravintola Lind's kökissä.
4. Kristiinankaupunki, opastettu kiertoajelu ja käynti Ulrika Eleonoraa kirkossa.
5. Ennen kotimatkaa kahvit makean kera Cafe Lebellissä, jossa mahdollisuus tutustua Lebellin kauppiaan taloon.
Perillä Tampereella noin klo 19:00-19:30

Hinta 91€ - 98€/hlö lähtijämäärästä riippuen (35-45).
Hinta sisältää: Bussikuljetus Mannisen bussilla, tutustuminen Anne Mattilantaidekahvilaan sekä taidepolkuun, paikan esittely, kahvi ja suolainen piirakkaa salaatilla. Lounas kasvihuoneravintola Lind's kökissä, vierailu Rickard Sigg lohkokasvihuoleilla ja paikan esittely. Opastettu kiertoajelu Kristiinankaupungissa, käynti Ulrika Eleonorankirkossa ja kahvi makealla kahvileivällä Café Lebelissä.

Sitovat ilmoittautumiset 12.5.2024 mennessä. Ilmoittautumisesi tarkistetaan ja saat hyväksymisviestin osallistumisestasi tarkistuksen jälkeen.
Matka laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä, Bussi-Manninen Oy.

Ilmoittautuminen:

tai Anne Ojalehto anne.ojalehto58@gmail.com  044 314 7733⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Matkailutoimikunta suunnittelee yhdistyksemme matkat  yhdessä matkatoimiston kanssa:

Mailis Appelström, matkavastaava
Eija Railanmaa
Anne Ojalehto
Marja Salovaara

Matkailutoimikunta suosittelee matkavakuutusta, yhdistyksellä ei ole ryhmävakuutusta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen matkoille

Mailis Appelström, mailis.appelstrom@gmail.com, 050 561 1374  ja