Kulinaarikerhon aikaisempia tapaamisia
Kulinaarikerho kokoontui tiistaina 15.10. ranskalaisen menyn hengessä.
Paikka on nyt syksyllä avattu Bistro Amande Aleksanterinkatu 31:ssä. Menun hinta on 40€, ja mukaan mahtuu 20 nopeinta. Ilmoittautua voi alla olevasta painikkeesta
- Alkuruokana on kaikille kurpitsakeittoa ranskankermalla
- Pääruokavaihtoehto 1 on Hiillostettua siikaa, pikkelöityä fenkolia, ruohosipuli-perunapyreetä ja beurre blanc-kastiketta
- Pääruokavaihtoehto 2 on: Naudan ulkofilettä, karamellisoitua sipulipyreetä ja punaviinikastiketta
- Jälkeen: Creme caramel kaikille
Kulinaarikerho kokoontui 21.5.2024
Mitä mainioin päätös kulinaarikerhon keväälle!
Juomatilausten jälkeen yrittäjä Katrina Pellas kertoi meille pienen historiikin Ruuskasen talosta ja sitten vielä Pella’sin alkutaipaleen vuonna 2014 perustetusta cafeesta tähän päivään ja laajennusosaan ruokaravintola Pella’s Koskikatu 7:aan.
Ruoka oli erinomaista ja palvelu sekä atmösfääri huippua, lämpimästi suosittelemme muillekin😊❣️
(Kuvat ja teksti Kaija Suvela)